”En stund på jorden” auktioneras ut igen!

av Jennifer Ranelid

Nu kan du under en 2-årsperiod bli lycklig ägare till tavlan ”En stund på jorden” signerad Jennifer Ranelid. Färgerna i tavlan är Ebbas favoritfärger och varje del i tavlan representerar olika delar av Ebbas liv. Under processen förklarade konstnärinnan för mig att guldfågeln i bilden är Ebba som flyger upp i himlen. Vad jag då inte berättat var att Ebba själv sagt att hon när hon dör trodde att hon skulle bli en fågel. Ett måleri i samspel med Universum. Ett unikt och äkta konstverk som passar lika bra i en privatbostad som i offentlig miljö.

För två år sedan vann Mickael Thomsen budgivningen som inbringade 23 000 kr till Ebbas Änglar. Nu vill Mickael att även andra ska få glädje av att ha ”Ebbas liv” hängande på väggen och samtidigt att verket ska bidra kontinuerligt till Ebbas Änglars arbete. Tavlan blir därför en ”vandringstavla” som auktioneras ut igen efter två år.

Stort tack till Mickael Thomsen som gör detta möjligt!

Var med och bjud på ”En stund på jorden” så får du möjlighet att njuta av den här fantastiska tavlan under en period och samtidigt stödja Ebbas Änglars arbete som ger barn möjlighet att utöva den aktivitet de brinner för.

Verket mäter 100×120 cm.

Budgivningen startar: 19 mars 2021
Budgivningen avslutas: 25 april 2021
Köparen meddelas: den 26 april 2021

Senaste bud: 12.000 kr

Maila ditt bud till:
dittbud@ebbasanglar.se