NYHETER2018-03-06T14:24:13+00:00

Nyheter

Köp en reflexängel och stöd Ebbas Änglar!

Pris: 47 kr. Pengarna går oavkortat till Ebbas Änglar.

Finns nu att köpa på följande salonger i Stockholm
• Pia & Co, Upplandsgatan 56
• Scratch PUB Nails Drottninggatan 63 (PUB Glashuset)
• Sun Power Fleminggatan 61

Vid stor efterfrågan kommer vi att börja sälja via hemsidan i 10-pack.

Ebbas Änglar söker företag som vill sponsra med ekonomi och kunskap för att sälja reflexerna i större skala på den svenska marknaden. Vid intresse kontakta oss på info@ebbasanglar.se

“…man vill ju va med å bidra till att visa allt det goda som finns hos oss människor…”

”Jag har själv två barn. Det va en sorgens dag för Sverige, å för lilla Ebba med familj, så man vill ju va med å bidra till att visa allt det goda som finns hos oss människor å det kan vi göra via Ebbas Änglar. Sen vill jag säga tack till Jennifer Ranelid för en super fin tavla ”
MICKAEL THOMSEN

Nu har ansökan till Änglagåva öppnat

Du kan ansöka om en änglagåva. Ansökningar som kommer in ska gälla barn som inte ännu fyllt 18 år. Fyller barnet 18 år efter ansökningsperiodens slut och innan årsdagen/utdelning så godkänner vi det. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt. På årsdagen av händelsen på Drottninggatan, den 7 april, kommer Ebbas Änglar att tillkännage vem eller vilka som valts ut till att få en änglagåva. Mottagaren kan vara anonym.

Mer info/ansökan

Auktion på tavlan “En stund på jorden” är nu avslutad

Budgivningen av tavlan “En stund på jorden” är nu över och tavlan såldes för 23 000.
Ebbas Änglar vill tacka Jennifer Ranelid för att hon gjort detta möjligt genom sin fantastiska konst och sitt stora hjärta! Vi vill också tacka er som lagt bud på tavlan och framförallt Mikael Thomsen från Göteborg som till slut la det högsta budet! Grattis!

Konsert i Bromma kyrka den 8 september

Nu på torsdag och fredag säljer vi biljetterna till konserten i Bromma kyrka med bland annat Janne Schaffer. Det blir en toppenkonsert så passa på att förköpa biljetterna. Vi säljer dem vid Bistro Bromma. Se mer info om tiderna, biljettpris, vart pengarna går etc. på bifogad bild som är utdrag ur föreningens Informationsblad som alla boende i Bromma Kyrka och Eneby nu bör ha fått i sina brevlådor. Läs också all annan info om Jubileumsfirandet på Informationsbladets mittuppslag.
Janne Schaffers del av konserten är delar ur hans mycket välbesökta sommarturné som bland annat handlar om Jannes låtskrivande tillsammans med ABBA, Ted Gärdestad med flera i hans hem här i Bromma Kyrka
Medverkande uppträder gratis till förmån för stiftelsen Ebbas Änglar

Hillesgårdspris för engagemang i hoppfull anda

Jeanette Åkerlund, mamma till ett av offren vid terrorattacken i Stockholm, är årets Hillesgårdspristagare.
Ebba Åkerlund, elva år, var en av de personer som miste livet vid terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm i april 2017.
Jeanette Åkerlund har grundat stiftelsen Ebbas änglar till minne av dottern. En stiftelse som har som syfte att stödja barns möjligheter att utveckla sina talanger inom framför allt idrott och kultur.

Nu har stiftelsen för Hillesgårdspriset valt att uppmärksamma Jeanette Åkerlund som “i en situation där hatets och bitterhetens krafter ständigt kan pocka på utrymme tagit ställning för förlåtelsens och försoningens ljus”, enligt juryns motivering.
Priset består av 50 000 kronor samt ett glashjärta formgivet av konstnären Karin Hassle. Prisutdelning blir det på Hillesgården den 26 oktober.
Varje år delar Stiftelsen Hillesgårdspriset ut ett pris till en eller flera personer person, en organisation eller ett företag som man anser har gjort en insats för att “öka graden av medmänsklighet i världen”.
Förra årets pristagare var Stina Balkfors, grundare av Tillitsverket. 2016 gick priset till visselblåsaren och tidigare FN-tjänstemannen Anders Kompass.

Läs mer/hd.se
Load More Posts

Vill du hjälpa?

Du kan hjälpa Ebbas Änglar att göra skillnad genom att skänka en gåva.

Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar bildades den 5 mars 2018 och håller för närvarande på att registreras. Fram till dess att registreringen av stiftelsen är klar och att stiftelsen fått ett organisationsnummer samt bankgiro går det att skänka en gåva på olika sätt.

MER INFO