Stödkonsert 2021

I år på årsdagen för terrorattacken i Stockholm anordnades en Stödkonsert för Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar. På grund av pandemin och de restriktioner som finns kring sammankomster kunde inte stiftelsen genomföra den årliga stipendieutdelningen, men till vår glädje gick ett antal artister samman och anordnade en fantastiskt vacker konsert för att stödja vårt viktiga arbete. I år mer än någonsin behöver barn och ungdomar uppmuntran och förutsättningar att kunna utvecklas som trygga individer, efter ett års pandemi med begränsningar i kontaktytor mot mentorer och likasinnade.

Ebbas Änglar bildades för att hylla minnet av min dotter Ebbas Åkerlund och stödja utvecklingen av barns talanger, i Ebbas anda. Den 7 april påminns vi också om all den kärlek människor visade varandra och den starka gemenskap som rådde i Sverige efter den fruktansvärda händelsen.

Stort tack till alla medverkande artister och till Black Box Stockholm!

Du kan se hela stödkonserten här fram till 7/5 på YouTube:

Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar vill genom att stödja barns ambitioner och att ekonomiskt bidra till dessa fokusera på en ljusare framtid under devisen ”Tillsammans gör vi skillnad”. Vill du bidra till vårt arbete kan du göra det här

SKÄNK EN GÅVA

I år har också Lill Lindfors, Janne Schaffer, Anna Sahlene, Dogge Doggelito, Josefine Glenmark, Ida Wiklund, Linda Rapp, Jonas Öijvall, Maja Söderström, Johanna Berg, Stefan Clarin, Jonas Gideon, Therese Wikström, Staffan Atling, Johannes Lönnå, Manne Sandström, Thomas Johansson i ett unikt samarbete med Livat Artistskola och 1,6 & 2,6 miljonerklubben skapat låten ”För Musiken” som är inspelad till förmån för Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar och hade release på årsdagen 7 april.

Låten är skriven av Linda Rapp i samarbete med Lill Lindfors, Staffan Atling och Jonas Öijvall.

– Att producera För Musiken har varit att överösas av engagemang och kärlek från alla inblandade artister som har bjudit in varandra, kommit med förslag, rest långväga för att ta sig till inspelningar, gjort det där lilla extra i och utanför studion till förmån för Ebbas Änglar. Ett stort fång rosor till Janne Schaffer för det overkligt stora musikaliska hjärtat och det drivet han haft i projektet. Tack till Lill Lindfors som lagt ner stor omsorg och personlig prägel i de ord hon sjunger och som tack vare Alexandra Charles är en del av vår musikaliska familj, säger initiativtagarna Linda Rapp och Staffan Atling på Livat Artistskola.

Se videon här: YOUTUBE

Hör låten här: SPOTIFY

Stort tack till alla medverkande artister, Livat Artistskola och 1,6 & 2,6 miljonersklubben!