Av en händelse och som att det var meningen kom jag i kontakt med Jennifer Ranelid och då även hennes konst, vilken jag personligen har blivit väldigt förtjust i. ? Det kändes därför naturligt att fråga Jennifer om det fanns möjlighet för henne att hjälpa oss och att måla ett konstverk till förmån för Ebbas Änglar. Till min stora glädje tackade hon ja! ??❤️

Processen har varit magisk! ? När jag pratade med Jennifer i telefonen och berättade om Ebba började hennes pensel vandra över duken av de starka känslor hon fick under samtalet. När jag sedan fick se ett foto av tavlan under processens gång så fick jag rysningar. I bilden, som berättar om Ebbas liv, finns en fågel. Jennifer förklarade för mig att guldfågeln är Ebba som flyger upp i himlen. Vad jag då inte berättat för Jennifer är att Ebba själv sagt att hon när hon dör trodde att hon skulle bli en fågel… Just av den anledningen har vi satt två bronssparvar på Ebbas gravsten. Berättelsen gav även Jennifer, som normalt inte målar fåglar, rysningar.

Måleriet har m.a.o. producerats i samspel med Universum och personligen tror jag att en liten ängel också haft påverkan. ?? Ett unikt och äkta konstverk. Ren kärlek. ❤️

Färgerna i tavlan är Ebbas favoritfärger och varje del i tavlan representerar olika delar av Ebbas liv.

Konstverket är nu klart och letar efter en ägare. ❤️ Vill köparen ta del av förklaringar till de olika delarna i målningen så finns de dokumenterade.

Verket mäter 100×120 cm och Jennifer har givit det namnet ”En stund på jorden”. Pris: 20 000 kronor eller högstbjudande. Slutdatum för budgivning är fredagen den 31 augusti, 2018.

Det finns inte ord för min tacksamhet! Stort, innerligt tack till Jennifer! ??????❤️  Jennifer skriver: ”En unik Ebba och ett unikt original. Till minne av dig Ebba som alltid lever kvar i din anda.”

Jeanette Åkerlund

LÄGG BUD PÅ TAVLAN