Än en gång kan du under en 2-årsperiod bli lycklig ägare till vandringstavlan ”En stund på jorden”, signerad Jennifer Ranelid. Färgerna i tavlan är Ebbas favoritfärger och varje del i målningen representerar olika delar av Ebbas liv. Under processen förklarade konstnärinnan att guldfågeln i bilden är Ebba som flyger upp i himlen. Det konstnärinnan inte visste då var att Ebba själv sagt att hon trodde att hon skulle bli en fågel när hon dog. Ett måleri i samspel med Universum. Ett unikt och vackert konstverk som passar lika bra i en privatbostad som i offentlig miljö.

Mickael Thomsen som vann första budgivningen med 23 000 kronor, köpte sedan tillbaka verket för 12 000 kronor när det auktionerades ut på nytt. Mickael vill att fler människor ska få glädje av tavlan under en period och samtidigt bidra kontinuerligt till Ebbas Änglars arbete, varför det nu blivit dags att auktionera ut den igen.

Stort tack till Mickael Thomsen som gör detta möjligt!

Var med och bjud på ”En stund på jorden” så får du möjlighet att njuta av det här fantstiska verket i två år och stödjer samtidigt Ebbas Änglars arbete som ger barn en möjlighet att utföra den aktivitet de brinner för.

Läs mer här/Lägg bud